Right Management

Eksperter i gennemtestede medarbejderløsninger inden for talent- og karriereudvikling

Right Management er eksperter inden for talent- og karriereudvikling I ManpowerGroup, den globale leder inden for jobformidling. Vi skaber og leverer strategier for arbejdsstyrken, der hjælper virksomheder med at udvikle talent, reducere omkostninger og forbedre performance.

Pionerer inden for håndtering af arbejdsstyrke

Som verdens største konsulentvirksomhed inden for talent- og karriereudvikling har Right Management været en førende udbyder af virksomhedsløsninger siden 1980. Right Management gør kunderne til vindere i en arbejdsverden under forandring ved at udarbejde og udføre virksomhedsløsninger, der tilpasser talentstrategi til forretningsstrategi. Right Management hjælper organisationer med at opbygge lederevner, fastholde værdifuld talent og øge talentpuljens styrke samtidig med, at arbejdsstyrkens effektivitet forbedres. De samarbejder med organisationer om at skabe og implementere en strategi for talentudvikling for proaktivt at udvikle, omplacere og overflytte medarbejdere, så de er klar til at møde de skiftende markeds- og medarbejderbehov.

Faciliteterne spænder over fem brede kategorier, i hvilke Right Management har udvist ekspertise:

Right Managements kunder er små og mellemstore virksomheder fra en bred række af brancher – og omfatter mere end 80 % af Fortune 500- og mere end 70 % af Fortune Global 500-virksomhederne.

Med mere end 3.500 medarbejdere fordelt på mere end 300 steder i over 50 lande verden over, har Right Management evnerne og ressourcerne til at løse udfordringerne omkring dine medarbejdere og hjælpe dig med at udvikle talent, reducere omkostningerne og forbedre performance.

Right Management er et selskab i ManpowerGroup

Læs mere om Right Management her