Stillinger uden for Danmark

Det er ikke altid muligt at finde de rigtige medarbejdere i Danmark, men det er komplekst at finde arbejdskraft uden for Danmark, og skal du finde og motivere de rigtige talenter, kræver det lokal ekspertise og et globalt netværk.

Det er derfor, virksomheder i mange lande anvender ManpowerGroups Borderless Talent Solutions (BTS). BTS er en standardiseret og gennemtestet international rekrutteringsproces, der effektivt kan skaffe den rigtige arbejdskraft i de ønskede lande. BTS er specielt designet til at hjælpe din virksomhed med, hurtigt og effektivt, at flytte efterspurgte talenter til fx Danmark, hvor vi i stigende omfang oplever talentmangel inden for særlige områder. At have de rigtige talenter er nøglen til at opfylde din virksomheds ambitioner. Vores innovative løsninger leverer den arbejdskraft, du efterspørger, så du kan skabe en konkurrencemæssig fordel.

Lokal ekspertise. Globalt Netværk

Med næsten 3.100 kontorer i mere end 80 lande har vi en uovertruffen global rækkevidde og en dyb forståelse af de lokale kulturer, arbejdsmarkedslovgivningen og kandidater. Vores netværk giver dig adgang til millioner af kandidater over hele kloden. Denne globale talentmasse giver os mulighed for hurtigt at mobilisere de færdigheder, du har brug for, så du kan udvikle din virksomhed.

Det rigtige match

At finde nye medarbejdere med de rigtige kvalifikationer og potentiale til din virksomhed er naturligvis vanskeligt, når man leder uden for Danmark. I samarbejde med dig, får vi en passende forståelse for din organisations kultur, dit behov for talent samt forretningsmæssige målsætninger. Herefter anvender vi vores lokale rekrutterings ekspertise til at finde og vurdere talenter på tværs af flere lande, så vi kan finde det rigtige match til din organisation.

Gennemprøvet proces

Mobilisering af talenter fra hele verden er komplekst. Som arbejdsgiver kan du støde på forhindringer forskellige steder i rekrutteringsprocessen. Der kan være lovkrav, praktiske problemer med at få visum, opholdstilladelse og bolig, og der kan være sproglige barrierer, der skal overvindes. Vi har erfaringen og kontakterne til effektivt at styre hele processen, herunder hjælp til kulturel integration. Samtidig har ManpowerGroup et gennemarbejdet udvælgelsessystem, online systemer, og udvalg af test der bruges globalt, og som gør det muligt for os at arbejde hurtigt og effektivt. Derfor kan vi levere løsninger til vores kunder på den kortest mulige tid.

Hvis du har lyst til at høre mere om BTS, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7020 1000.