Rekruttering

Manpower kan med fordel være din samarbejdspartner, når de rigtige og kvalificerede medarbejdere skal ansættes

Virksomheder oplever ofte, at rekruttering af medarbejdere til selv lettere jobprofiler kræver en omfattende indsats. Alene håndteringen af antallet af ansøgere til de enkelte stillinger kan være en næsten uoverskuelig opgave. Og under alle omstændigheder en ressource- og tidskrævende proces.

I kraft af at Manpower formidler et stort antal jobs, har vi en omfattende emnebank med kandidater, som vi allerede har interviewet og testet. Det betyder, at vi ofte med kort varsel kan matche en ønsket jobprofil. Og denne ressourcekrævende proces kommer vores kunder til gode.

Vores rekrutteringskonsulenter har flere års erfaring med afdækning af kundespecifikke krav og udvælgelse af kandidater. Vi har fokus på et effektivt og hurtigt forløb og kan præsentere 3-4 kvalificerede kandidater inden for kort tid.

Manpower tilbyder dig et partnerskab, hvor du og din virksomhed sparer ressourcer og tid på selv at varetage processen – til med får du kvalificeret sparring med konsulenter som har et godt indblik på markedet og god forståelse for at matche virksomhed og kandidat.

I kraft af Manpowers størrelse kan vi påtage os volumen rekrutteringsopgaver i forbindelse med tidsafgrænsede projekter eller egentlig opstart af virksomheder, hvor der skal findes mange profiler på én gang. Manpower besidder evnen til at rekruttere nationalt såvel som internationalt. Læs mere om "Stillinger udenfor Danmark".