Garanti

Manpower Danmark har gennem mange år arbejdet målrettet med kvalitetssikring og har i dag branchens mest omfattende kvalitetssystem.

Vores kvalitetssikring omfatter interview- og udvælgelsessystemer, referencetagning, færdigheds- og personlighedstests samt kvalitetsgaranti.

Vores kvalitetsgaranti er enkel og fordelagtig.

Garantien træder i kraft, hvis vi ikke lever op til dine forventninger - uanset om vi har leveret en vikarløsning eller rekrutteret nye medarbejdere til fastansættelse.

At vi kan tilbyde denne garanti skyldes ikke mindst, at vores konsulenter har en tæt og konstruktiv dialog med vores kunder og derigennem får afdækket de konkrete bemandingsbehov, inden vi fremkommer med løsningsforslag.

Hertil kommer, at alle Manpower vikarer har været gennem et for branchen unikt interview- og testprogram, ligesom vi sikrer os, at den udvalgte person matcher alle opstillede krav - såvel faglige som personlige.

Konsulenter og vikarer
Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage. Det er altid dig, der bestemmer! Manpower garantien gælder i hele fem arbejdsdage fra startdato. Du skal dog reklamere inden for denne periode, da fem dage er det maksimale beløb, vi krediterer.

Rekruttering
Normalt tre måneders prøvetid, hvis ikke andet er aftalt. Er du ikke tilfreds med den kandidat, vi har udvalgt, kan du vælge, at vi finder en ny kandidat uden beregning. Alternativt betaler vi honoraret tilbage.