Kunde hos Manpower

Vi finder altid en bemandingsløsning, der passer til netop din virksomhed

For mange virksomheder er det ikke usædvanligt, at behovet for arbejdskraft svinger over tid. Derfor har vi hos Manpower specialiseret os i fleksible bemandingsløsninger. Løsninger på de udfordringer, som også din virksomhed jævnligt møder.

Vi tænker og arbejder i flere dimensioner. Det er ganske enkelt forudsætningen for, at vi kan levere de ydelser, som vores kunder efterspørger.

Vikariater og rekruttering
Bemandingsløsninger – fra det helt enkle, korte, her og nu vikarjob og op ad aksen til den komplicerede projektansættelse. Eller måske rekruttering på ledelsesniveau. Det er dig som kunde, der kender behovet i virksomheden. Og vi er leveringsdygtig i præcis den ydelse, du efterspørger.

Fagområder
Vi breder os ikke ukritisk over alle fagområder og har respekt for, at det ofte kræver faglig indsigt at kunne levere fagfolk. Derfor er vores primære fagområder defineret som følger:

Test og garanti
Som en del af verdens førende bemandings- og rekrutteringsvirksomhed kan vi tilbyde en række services, der supplerer og understøtter vores kerneydelser og fagområder:

Test – Vores testprogrammer er internationalt anerkendte og sikrer, at vi har detaljeret indsigt i den enkelte medar-bejders kompetencer.

Garanti – Vores garanti er unik: Er kunden ikke tilfreds med den løsning, vi har leveret, er der ingen afregning.