Experis

Rekruttering og interimkonsulenter på leder- og specialistniveau

Experis er et globalt rekrutterings- og konsulentselskab, der udelukkende arbejder med specialister og ledere. Vi tilbyder højt kvalificerede interimkonsulenter, projektløsninger samt rekruttering inden for vores specialistområder Engineering, IT & Finance, samt inden for Sales & Marketing, HR, Procurement mm.

Experis bidrager til, at vores kunder og kandidater bliver godt rustet til at imødegå de udfordringer, der ligger i nutidens "Human Age", som omhandler kampen om nutidens og fremtidens talenter og dermed adgangen til de knappe ressourcer.

Med en tydelig og målrettet differentiering vil Experis tiltrække fremtidens attraktive talenter, og derigennem være i stand til at møde vore kunders stigende efterspørgsel på kompetencer og innovative, kosteffektive og fleksible bemandingsløsninger. Vores unikke ekspertise, kendskab til markedet samt vores faglige kompetence gør, at vi kender vores konsulenter og vores konsulenters behov. Dermed kan vi tilbyde vores kandidater en langsigtet karriereudvikling samt sikre det rette match mellem virksomhed og kandidat.

Experis er placeret på fem kontorer i Danmark (Høje Taastrup, Ringsted, Sønderborg, Vejle og Aarhus). Derudover drager vi stor fordel af at være en del af det internationale Experis-netværk, hvorigennem vi kan tilbyde vore kunder internationale kompetencer og vores kandidater adgang til vores internationale kundenetværk.


Om Experis IT
Experis IT samarbejder med de største virksomheder på markedet, og har sin styrke i det nationale og globale Experis netværk. Experis IT tilbyder interim ansættelser, rådgivning og rekruttering (search/headhunting) af ledere og specialister.

Experis IT opererer indenfor områderne Infrastructure Services, Consulting & Strategy, ERP, Development & Test samt IT Service Management.

Vi kender konsulentmarkedet godt og har solid erfaring fra rekruttering og udvælgelse af nøglepersoner. Gennem nationale og internationale undersøgelser følger vi nøje med på trender og udvikling i det stadig skiftende arbejdsmarked.

At gå på arbejde skal være en positiv oplevelse, hver dag. Vi efterstræber at engagere de bedste IT-ressourcer i landet, fra konsulenter og specialister til ledere.

Experis IT bidrager til, at vores kunder og konsulenter er rustet til at møde udfordringerne i Human Age, hvor kampen om talenterne og arbejdskraften er stigende.


Om Experis Engineering
Experis Engineering samarbejder med de største virksomheder på markedet, og har sin styrke i det nationale og globale Experis netværk. Experis Engineering tilbyder Interim ansættelser, rådgivning og rekruttering (search/headhunting) af tekniske ledere og specialister.

Experis Engineering opererer indenfor brancherne Oil & Gas, Construction, Pharma og Biotech samt Telco. Experis Engineering bidrager til, at vores kunder og konsulenter er rustet til at møde udfordringerne I Human Age, hvor kampen om talenterne og arbejdskraften er stigende.

 

Om Experis Finance
I Experis Finance har vi det tilfælles med vores kolleger i IT og Engineering, at vi samarbejder med de største virksomheder på markedet og har vores absolutte styrke i det nationale og globale ManpowerGroup netværk, når det handler om at finde og tiltrække kandidater.

Vi rekrutterer ledere og specialister inden for Finance, Human Resources, Sales, Marketing & Communications, Legal, Procurement – eller sagt med andre ord; inden for alle områder, der ikke varetages af vores kolleger i IT og Engineering.
Vi er rekrutteringspartner for små, mellemstore og store virksomheder, og hjælper vores kunder med at løse deres ressourcebehov, som ofte er meget forskellige. Nogle af vores kunder bruger os til enkeltstående rekrutteringer eller interim løsninger. Andre outsourcer hele deres rekrutteringsproces til os. Det væsentlige er ikke, hvilket behov du har, men at vi sammen definerer, hvordan vi bedst løser det.

Vores rekrutteringskonsulenter afspejler vores kunder. De er derfor også forskellige – både som personer og i forhold til deres kompetencer. Fælles for dem er dog, at de alle arbejder ud fra samme værdier, som vi i ManpowerGroup har defineret som Personlige, Kompetente og Innovative. Og det er også sådan vi gerne vil opleves.

Velkommen til Experis Finance – vi glæder os til at lære dig og din virksomhed at kende.

 

 

Experis er et selskab i ManpowerGroup.

Læs mere om Experis Danmark her.