Thomas Pedersen

Kære læser. Jeg hedder Thomas Pedersen, er 38 år gammel og oprindeligt fra Horsens. I dag er jeg ansvarlig for Manpower i Danmark og har fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Carsten, Thomas, Lena, Tanya, Anja og Majbritt som tidligere har præsenteret sig selv på dette medie. Flere kollegaer præsenteres om kort tid, så det kan i roligt glæde jer til.

Manpower er specialister indenfor rekruttering og fleksible bemandingsløsninger indenfor fagområderne: kontor & administration, kundeservice, salg & IT-support, økonomi samt Industri & lager.

Det som kendetegner Manpower er, at vi er engagerede og i fællesskab arbejder på at forfølge de mål, som vores kunder, kandidater og medarbejdere har sat sig.

For at få afklaret, hvilke kompetencer den enkelte kandidat kan byde ind med, eller for at finde frem til den rette ansøger for en virksomhed, gør vi meget ud af den personlige kontakt og tillid parterne imellem. Færdigheds og personlighedstest benyttes ligeledes for at kunne vurdere, bedømme samt identificere adfærdspræferencer.

Vores rekrutteringsproces bygger på et solidt fundament af fælles viden, ekspertise og ressourcer. Dette erfarer vores kunder på daglig basis. Som kunde vil du samtidig opleve at vi hele tiden afsøger nye veje og forholder os til udviklingen på arbejdsmarkedet. Vi tilegner os ny viden på nationalt såvel som internationalt plan og vurderer løbende, om nye tendenser er holdbare.

I Manpower ser vi frem til at fortsætte med at levere HR-ydelser der virker for dig!

 

God Jul og godt Nytår til jer alle. 

Thomas Pedersen, Head of Manpower

D: +45 70 20 10 00, M: +45 27 78 01 62

Thomas.Pedersen@manpowergroup.dk