ManpowerGroup 50 år i Danmark

- Vi vil også gøre en forskel for vores kunder de næste 50 år, siger Stefan Fransson, adm. direktør i ManpowerGroup i Danmark Manpower blev grundlagt i Danmark i 1963, og i 1965 blev Manpower A/S oprettet som et selvstændigt dansk datterselskab.

ManpowerSisse Kanding gik på pension i 2009 efter 29 års tro tjeneste ved Manpower som personalekonsulent inden for forskellige fagområder. ”Mit første job var som personalekonsulent i Lager- og kantineafdelingen. På et tidspunkt brugte ISS Manpower-kantinevikarer i alle deres kantiner, som de havde hos deres kunder, så i den periode lavede jeg ikke andet end at holde styr på de mange vikarer, vi havde hos ISS”.

”I starten var der ikke noget, der hed it. Fakturaer skrev vi på skrivemaskine, og data på de enkelte vikarer - start- og sluttidspunkt samt timeløn m.v. - vi havde ude, blev skrevet på papkort. Papkortene satte vi i en plasticlomme på væggen. På den anden side i plasticlommen var et papkort med kundens navn”.

”Der er sket meget siden, og ManpowerGroup har hjulpet mange kunder med at takle op-og nedture på et udfordrende arbejdsmarked med både fleksible bemandingsløsninger og med rekruttering til faste stillinger. Og i kraft af global indsigt og lokal viden, vil vi også gøre en forskel for vores kunder de næste 50 år,” siger Stefan Fransson, adm. direktør i ManpowerGroup i Danmark.

”I begyndelsen fokuserede vi på vores vikarforretning. Siden blev rekruttering tilføjet som et forretningsområde, og med Experis, der er en fusion af Manpower Professional og Elan, hvor vi udelukkende arbejder med specialister og ledere, er det et område, vi satser meget på.

Her tilbyder vi højt kvalificerede interim konsulenter, projektløsninger samt rekruttering inden for vores specialistområder Engineering og IT samt inden for Sales & Marketing, HR og Finance mm. Og så har vi med Right Management nok markedets bedste løsning inden for outplacement, så vi er virkelig godt rustet til fremtiden,” siger Stefan Fransson.

ManpowerGroup er blandt de største vikar- og rekrutteringsvirksomheder i Danmark og er en del af et verdensomspændende netværk med 4.000 kontorer og 400.000 kunder i 80 lande. 
Lige som på internationalt plan er der blandt de danske kunder både små og mellemstore virksomheder i de fleste brancher, samt nogle af verdens største selskaber.