E-learning

Hos Manpower tilbyder vi online træning til alle vores vikarer

I ManpowerGroup Danmark har vi mulighed for at tilbyde online træning via SkillPort til alle vikarer/konsulenter som er på opgave igennem os, samt alle kandidater som er i process gennem Right Management.

Se et overblik over kurserne her

Om SkillPort

SkillPort giver dig adgang til en omfattende samling af online kurser og simuleringer, fuldtekst bøger fra førende forlag, mentorordning, test eksamener for professionelle certificeringer og mere, leveret på en integreret måde der sikrer tilgængelighed på det nødvendige tidspunkt.

Der er i øjeblikket inkluderet adgang til mere end 3.800 forskellige e-learning kurser, samt certificeringsforløb.

Med SkillPort kan du tage kurset, når det passer dig og er der passager der kræver det, kan kurset tages flere gange. Kurset kan sagtens ”bides over”, idet systemet altid husker, hvor du er nået til.
 
Det er også muligt at downloade materialet og derved tage kurset off-line. Når der logges på igen, vil der automatisk ske en synkronisering.
Kurserne er som oftest af 2 timers varighed og opbygget i moduler, således at du via en test før begyndelsen, kan pejle dig ind på, hvor du mangler viden. Du behøver således ikke bruge tid på den del af uddannelsen, du har kendskab til i forvejen.

For at sikre, at kurset bliver gennemført i en ellers travl hverdag, kan du lave en uddannelsesplan. Her sender systemet dig en påmindelse, hvis du ikke overholder planen.
Ved certificeringsforløbene giver SkillPort dig mulighed for at teste din viden, inden du bruger tid og penge på den egentlige certificering.

Sådan tilmelder du dig

Kontakt din konsulent hos Manpower og oplys følgende informationer: Fornavn, Efternavn, e-mail adresse